provlopp

Florida vann sitt lopp, okörd med tussarna kvar, åkte direkt in på dopingkoll.. Var så jäkla nervös med jettis och sprang och letade efter kusken och skulle säga att jag ångrat mig, men hittade inte på han. Sen kom han och skulle köra florida och sa, jaha, äh jag värmer så får vi se. Stannade och selade jettis, så missade floridas lopp, stod o lyssna i högtalarna, och tänkte, men gud har florida dött eller, för de saaldrig hans namn. Sen sa de och ut i spåren kommer en häst som vinner loppet, så då visste jag att de var florida.

Hans värmde jettis, fick göra de på rakan för vi hann inte till banan för de belv lite strul eftersom florida skulle till dopinggrejen, men hans tyckte han kände skillnad sen jobbet han körde med honom, och vi har ju haft ut vetränren som åtgärdade jettis. Sen blev det jettis lopp, han var så duktig med allt, när starten väl gick, kastade sig den brevid i galopp och idiotkusken styr rakt ut utan att kolla, så hästen var på centimetern att hoppa på jettis, och jettis blev rädd sa hans, men gjorde inget, alla andra kom ju iväg, men ejttis ville inte riktigt gå ner på innerspår för han blev så rädd, stackarn, men kom på andra tankar och pinnade iväg. Fan tänktej ag nu är han ju fan 100 m efter alla andra, ett lopp utan värde.. Tjena min tappra kille sprang i kapp de andra och följde med dem ända in i mål, trots fritt sista 200, och inte kom han sist heller.

Vilken insats, han har aldrig varit på banan med så mycket hästar, han har har aldrig varit med om att de pratar i högtalaren, när han selades för värmning var han så nervös så han skakade och bet sig i tungan haha.. Flroda skakar med ibland men då är det för han är så laddad.

Jettis har som snabbast gått knappt 40 full distans, idag gick han runt 28, och måste varit nere på 25 när han gick i kapp de andra. Han får gå ut den 29e igen, med lite annan balansering, då ska alla tre ut. stressigt värre, puhh..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0